De leden van de Wijkraad

U bent hier: :/De leden van de Wijkraad
De leden van de Wijkraad 2018-05-16T10:56:45+00:00

Wie zitten er in de wijkraad?

Een wijkraad bestaat uit maximaal 25 leden. We hebben momenteel twee vacatures. Neem contact met ons op als u belangstelling hebt en meer informatie wilt.

Bestuur: Remmelt Veen (voorzitter)  Ger Offringa (secretaris)  Wam van den Akker (penningmeester)

Leden: Akke Bink, Caroline Brons, Gerard Cats, Hanneke van Eewijk, Ivo Hindriks, Willem Knoop, Frieke Kupers, Gerard Kuys, Gerhard Meeder, Linda Munoz Chandia, Jeanne Mulder, Harry Slot, Lian Staal, Jelle van Toledo, Christa Tydeman, Anton Verbunt, Joan Vermeulen, Nils Warsen, Jan Willem van Wijngaarden, Sonja Willems.

Momenteel zijn we aan de website aan het werken.

We wijzigen de vormgeving en pagina structuur. Het kan dus zijn dat u hier last van heeft. We streven er naar dit eind Augustus 2018 klaar te hebben.

Onze excuses voor het ongemak.