nachtegaal 2

Komt u op 4 maart meedenken over de Gebiedsagenda “Utrecht aantrekkelijk en bereikbaar’?
De gemeente Utrecht heeft haar visie op de verkeerssituatie in Oost en Noordoost uiteengezet in deze Gebiedsagenda Nu is het aan u om uw stem te laten horen!
Heeft u ideeën en/of suggesties over bijvoorbeeld de Waterlinieweg, de Kop van de A28, de Nachtegaalstraat/Burgemeester Reigerstraat? Wilt u wel of geen tram over de Biltstraat? En hoe ziet u onze Maliesingel / Tolsteegsingel over tien jaar? Kom dan meedenken!

De Wijkraden Oost en Noordoost houden 4 maart in het wijkbureau (inloop vanaf 19.30) een verkeersatelier over de gebiedsagenda voor oost/noordoost van “ Utrecht aantrekkelijk en bereikbaar”. Mark Degenkamp en Ronald Tamse van de gemeente Utrecht zullen vanaf 20.00 uur een presentatie verzorgen. Daarna is er volop gelegenheid uw ideeën en/of suggesties in te brengen.

Wij nodigen bewoners van Oost uit aan deze avond mee te doen. Meer informatie kunt u vinden op de site van wijkraad Noordoost. Aanmelden kan tot 2 maart: info@wijkraadnoordoost.nl. Vermeld u wel even dat u uit Oost komt? Mocht dit niet tijdig lukken, u bent ook van harte welkom om op de avond zelf vanaf 19.30 binnen te komen lopen op het Wijkbureau op de F.C. Donderstraat 1.

Wij zijn benieuwd naar uw inbreng!

Wijkraad Oost