wo 21 nov: Een avond over zwerfafval

wo 21 nov: Een avond over zwerfafval

Gemeente Utrecht nodigt u uit: Een avond over zwerfafval

• Woensdag 21 november 2018
  • 18.30 – 20.30 uur (inloop vanaf 18.00 uur)
  • Griftsteede, Van Swindenstraat 129

Beste vrijwilliger(s),

Graag nodig ik u uit voor een avond over zwerfafval op woensdag 21 november, 18.30 – 20.30 uur, in Griftsteede. Zwerfafval is een doorn in het oog voor veel inwoners. Ik waardeer het dan ook enorm dat u zich vrijwillig inzet om onze stad schoon en mooi te houden. Graag deel ik mijn waardering met u tijdens deze avond over zwerfafval.

Utrecht houden we samen schoon!

Een avond met vrijwilligers bij elkaar die zich inzetten tegen zwerfafval belooft veel inspirerende ideeën om zwerfafval in Utrecht zo veel mogelijk tegen te gaan. Voor nog meer inspiratie geeft Stichting Klean een presentatie over wat we kunnen leren van de zogenoemde ‘plastic soep’. Verder vertellen we als gemeente over een plan tegen zwerfafval dat we op dit moment ontwikkelen en waar we graag ook uw ideeën over horen. Een mooie avond dus met verschillende onderwerpen. Er is ook de mogelijkheid om een lichte maaltijd te nuttigen en aansluitend een hapje en drankje.

Vanwege de inrichting van de locatie en de catering is het fijn als wij een inschatting kunnen maken hoeveel mensen komen. Daarom wil ik u vragen om aan te geven of u aanwezig kunt zijn via e-mail:sw.wens@utrecht.nl.

Vermeld u daarbij met hoeveel mensen u verwacht te komen. Aanmelden kan tot dinsdag 13 november.

Ik ontmoet u graag op woensdag 21 november!

Met vriendelijke groet,

Kees Diepeveen